• Punase veinis mooritud kana seente ja sibulaga GLU
  • Kreemine pasta kanaliha, köögiviljade ja juustuga GLU, LAK
  • Korea krõbeded kanatiivad tšillise kastmega
  • Kanakintsuliha mango-tšilli-mündimarinaadis
  • Ürdimarinaadis šašlõkk kanalihast
  • Pardikoiva confit (aeglaselt, madalal temperatuuril, õlis küpsetatud)
  • Kanakintsuliha kreemises estragonikastmes LAK
  • Lambaliha koorese ahjuküüslaugukastmega LAK
  • Madalküpsetatud seaminikoot
  • Kreekapärane sealiha feta juustu ja tüümianiga LAK
  • Juustu ja seentega gratineeritud sealiha LAK
  • Tumedas õlles hautatud sea kaelakarbonaad sibulaga
  • Õnamahlas sibulaga hautatud seakael 
  • Burgundia pada veiselihaga SULFIT
  • Madalalküpsetatud veisepõsk punase veini-sherry kastmes porgandi ja porruga GLU
  • Verivorstid peekonikeeruga
  • Ahjus küpsetatud forellifilee
  • Ahjus küpsetatud kohafilee Pärnu lahest
  • Praetud lestafilee
  • Kergelt suitsutatud forellifilee karulauguvõiga LAK